Galatasaray 1 - Arsenal 4

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında sahasında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşıyor. Maçın daha 3. dakikasında Arsenal durumu 1-0 yaptı, Maçın 10. dakikasında durum 2-0 oldu, gol yine Ramsey'den, dakika 29 ve yine Ramsey Galatasaray 3-0 mağlup. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Arsenal durumu 4-1 yapmayı başardı. GS'nin tek golünü Sneijder attı

09 Aralık 2014 Salı 21:52
Galatasaray 1 - Arsenal 4






Galatasaray 1 - Arsenal 4


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında sahasında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşıyor. Maçın ilk yarısı konuk ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona eriyor

Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte kupada ve ligde arka arkaya galibiyetler alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde prestij için sahaya çıktı.

Arsenal'i konuk eden sarı kırmızılılarda hedef Avrupa kupalarına galibiyet ile veda etmek.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Arsenal'i ağırladığı karşılaşma, saat 21:45'te başladı.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da futbolcularına sadece bir prestij maçına çıkacaklarını ancak oynadıkları futboldan hem kendilerinin hem de taraftarın keyif alması gerektiğini söyledi.


İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR


88' GOOOLLL!!! Galatasaray, Wesley Sneijder ile golü buluyor.

Dakika 
86' Ceza sahası önünde hafif sol taraftan kazanılan serbest vuruşta Wesley Sneijder şutunu çekiyor ancak Wojciech Szczesny üzerine gelen topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

Dakika  85' Sol kanatta topla buluşan Wesley Sneijder arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak kaleci Wojciech Szczesny topu rahatlıkla kontrol ediyor.


Dakika  77' Arsenal takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mathieu Debuchy kenara gelirken Stefan O'Connor oyuna dahil oluyor.

Dakika  74' Umut Bulut'un pası ile sağ çaprazda topla buluşan Hamit Altıntop yerden şutunu çekiyor ancak top kalenin solundan auta çıkıyor.


Dakika  68' Ceza yayının solunda topla buluşan Wesley Sneijder sağ ayağı ile sert vuruyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.

Dakika  66' Hamit Altıntop'un kullandığı serbest vuruşta top baraja çarptıktan sonra ceza sahası içerisinde solunda Yasin Öztekin'in önünde kalıyor. Yasin Öztekin pasını altıpas önündeki Umut Bulut'a veriyor. Umut Bulut yakın mesafeden şutunu çekiyor ancak top hemen önündeki Per Mertesacker'e çarptıktan sonra uzaklaşıyor.

Dakika  65' Wesley Sneijder'e arkadan yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gören isim Mathieu Debuchy oluyor.


Dakika   64' Sol kanatta topla buluştuktan sonra cezsa sahasına giren Wesley Sneijder pasını arka taraftaki Umut Bulut'a vermek istiyor fakat top Umut Bulut'a çarptıktan sonra Bruma'nın önünde kalıyor. Bruma topu önünde bulur bulmaz sol ayağı ile gelişine şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

Dakika  62' Wesley Sneijder'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekiyor fakat kaleci Wojciech Szczesny topu kontrol etmeyi başarıyor.

Dakika  59' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hamit Altıntop penaltı noktası üzerine ortasını yapıyor. O noktada topla buluşan Felipe Melo topu takım arkadaşına indirmek istiyor fakat Calum Chambers araya girerek topu uzaklaştırıyor.

Dakika 57' Orta alanda topu rakibinden kurtaran Alex Oxlade-Chamberlain'i formasından çekerek düşüren Semih Kaya hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.


Dakika 54' Emre Çolak'ın pası ile ceza yayının hemen solunda topla buluşan Wesley Sneijder sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin sağ tarafından auta çıkıyor.


Dakika 49' Felipe Melo'nun uzun pası ile sol kanatta topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahasına girmeden sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.



Dakika  46' Temsilcimiz de ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlıyor. Tarık Çamdal ve Burak Yılmaz oyundan çıkarken sırasıyla oyuna giren isimler Hamit Altıntop ve Yasin Öztekin oluyor.

46' David Fernandez Borbalán'ın düdüğü ile ikinci yarıya temsilcimiz Galatasaray başlıyor.

Dakika 46' Arsenal takımı ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlıyor. Aaron Ramsey ve Mathieu Flamini kenara gelirken, oyuna dahil olan isimler Ainsley Maitland-Niles ve Gedion Zelalem oluyor.

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR


Dakika 43' Ceza sahasının önünden kazanılan serbest vuruşta Aaron Ramsey arka direğe doğru ortasını açıyor. O noktaya hareketlenen Calum Chambers kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

Dakika  43' Sol kanatta topla birlikte ilerleyen Yaya Sanogo'yu arkadan yaptığı sert müdahale ile yere düşüren Tarık Çamdal sarı kart ile cezalandırılıyor.

41' Aaron Ramsey'nin ara pası ile altıpasın sağ tarafından topla buluşan Joel Campbell sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat kaleci Sinan Bolat topa müdahale ederek topu kornere çeliyor.


Dakika  38' Sol kanatta topla buluşan Wesley Sneijder altıpas üzerine ortasını yapıyor. O noktaya iyi hareketlenen Umut Bulut kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

Dakika 33' Orta alanda Joel Campbell'e sert müdahalede bulunan Felipe Melo hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.


Dakika 29' GOL! Arsenal Aaron Ramsey ile farkı 3'e çıkartıyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Joel Campbell penaltı noktasına ortasını açıyor. O noktada bulunan Burak Yılmaz topu uzaklaştırmak istiyor fakat top ceza yayı gerisindeki Aaron Ramsey'in önünde kalıyor. Aaron Ramsey sol ayağı ile gelişine çok sert ve düzgün vurarak topu ağlarla buluşturuyor. Aaron Ramsey kendisinin iki, takımının üçüncü golünü kaydediyor.


Dakika 18' Alex Oxlade-Chamberlain'in pasına sağ kanatta hareketlenen Mathieu Debuchy için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

Dakika 15' Bruma'ya yapmış olduğu sert müdahale sonrası Mathieu Flamini hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 14' Sol kanatta topla buluşan Alex Telles yerden ortasını yapıyor ancak Mathieu Debuchy topu uzaklaştırıyor.

Dakika 11' Golün asistini yapan isim Alex Oxlade-Chamberlain oluyor.

Dakika 11' GOL! Arsenal, Aaron Ramsey ile farkı ikiye çıkartıyor. Orta alanda Tarık Çamdal'dan topu kapan Lukas Podolski pasını Alex Oxlade-Chamberlain'e veriyor. Alex Oxlade-Chamberlain topla birlikte ilerledikten sonra ceza sahası içerisindeki Aaron Ramsey'i görüyor. Aaron Ramsey ceza sahası içerisinde hafif sol tarafta topu soluna alır almaz şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.



Dakika 5' Sağ kanatta topla buluşan Tarık Çamdal penaltı noktası üzerine ortasını yapıyor ancak Per Mertesacker topu uzaklaştırıyor.

Dakika 3' Golün asistini yapan isim Aaron Ramsey oluyor.

Dakika 3' GOL! Arsenal, Lukas Podolski ile 1-0 öne geçiyor. Orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan Aaron Ramsey topla birlikte ilerledikten sonra ara pasını Lukas Podolski'ye veriyor. Ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Lukas Podolski sol ayağı ile çok sert vurarak topu ağlara gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.

Dakika 1' David Fernandez Borbalán'ın düdüğü ile maça Arsenal takımı başlıyor.

İLK 11'LER

GALATASARAY:
Sinan Bolat, Tarık, Semih, Hakan, Telles, Melo, Emre, Bruma, Burak, Sneijder, Umut.

ARSENAL:
Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin, Flamini, Chamberlain, Ramsey, Campell, Sanogo, Podolski.
Son Güncelleme: 09.12.2014 21:57
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray 1 - Arsenal 4
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.