Galatasaray 1 Başakşehir 2

 Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta açılış maçında Galatasaray evinde  Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Maçı Medipol Başakşehir 2-1 kazandı.

04 Kasım 2016 Cuma 21:34
Galatasaray 1 Başakşehir 2






TT Arena’da kazanan taraf Başakşehir oldu

    Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta açılış maçında Galatasaray evinde  Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Maçı Medipol Başakşehir 2-1 kazandı.
   Türk Telekom Arena'da oynanan ve saat 20.00'da başlayan mücadelede Galatasaray Sinan Gümüş'ün32. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti. 
   Medipol Başakşehir 4 dakika sonra beraberliği yakaladı. Galatasaraylı eski oyuncu Mehmet Batdal ile 36. dakikada skora eşitliği getirdi: 1-1. Karşılıklı atılan gollerle maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.
   İkinci yarıda 52.ci dakikada Selçuk’un frikikten vurduğu sut az farkla auta çıktı.54.Dakikada Visca’nın kritik vuruşunu Muslera kornere çeldi.60.cı dakikada Muslera’nın ceza sahası önünde yaptığı faul atışını kullanan Medipol Başakşehir duran topta Yalçın’ın kafa vuruşu ile durumu 2-1 yaptı.Maçta başka gol olmayınca Medipol Başakşehir deplasmanda Galatasaray’ın 2-1 mağlup ederek hem namağlup ünvanını sürdürdü hemde puanını 26’ya çıkardı.Galatasaray ise 20 puanda kaldı.

Galatasaray:
Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, Selçuk, de Jong, Sinan, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok
Yedekler: Cenk, Serdar, Linnes, Sinan, Josue, de Jong, Cavanda.
Teknik Direktör:J.O. Riekerink

Medipol Başakşehir: 
Volkan, Uğur, Yalçın, Bekir, Eren, Mahmut, Emre, Mossoro, Visca, Cengiz, Mehmet Batdal
Yedekler: Ufuk, Doca Eren, Attamah, Napoleoni, Mustafa, Holmen
Teknik Direktör: Abdullah Avcı 
Son Güncelleme: 04.11.2016 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.