Galatasaray taraftarından Prandelli'ye öfke büyüyor

4-0'lık ağıryenilginin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri önüne yürüyen çok sayıda taraftar Prandelli için 'İstifa' sloganları attı

27 Ekim 2014 Pazartesi 07:24
Galatasaray taraftarından Prandelli'ye öfke büyüyor






Galatasaray taraftarından Prandelli'ye öfke büyüyor

Peş peşe gelen ağır yenilgiler Galatasaraylı taraftarı çileden çıkardı. Ünal Aysal yönetiminin 'Kurumsal marka' uğruna adeta 'Heba ettiği' Galatasaray'da taraftarın en büyük tepkisi teknik direktör Cesare Prandelli oldu.

BAŞAKŞEHİR YENİLGİSİ KABUL EDİLEMEZ


Başakşehir'de 4-0'lık ağır mağlubiyetin ardından taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı.
Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu maçın ardından 300 kadar sarı kırmızılı taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplandı. Teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağıran taraftarlar, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a da tepki göstererek, "Bu forma size büyük" şeklinde slogan attı.

Bu arada sarı kırmızılı takımı taşıyan otobüs, taraftarların bulunduğu ana kapı yerine arka kapıdan tesislere girdi.
Son Güncelleme: 27.10.2014 02:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.