Göztepe İzmir'in Derdine Tercüman Olacak

ALSANCAK Stadı'nın kapatılması, Atatürk Stadı'nın bakıma alınması yüzünden Pazarspor maçını Sakarya'da oynamayı kararlaştıran Göztepe'nin taraftarları, bu durumu dile getirmek için farklı bir protestoya hazırlanıyor....

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:02
Göztepe İzmir'in Derdine Tercüman Olacak






ALSANCAK Stadı'nın kapatılması, Atatürk Stadı'nın bakıma alınması yüzünden Pazarspor maçını Sakarya'da oynamayı kararlaştıran Göztepe'nin taraftarları, bu durumu dile getirmek için farklı bir protestoya hazırlanıyor.
Pazar günü Sakarya'ya akın edeceklerini belirten taraftarlar. Sakarya Atatürk Stadı'nda açacakları pankart ve dövizlerle yaşanan stat sıkıntısını dile getirip, tüm İzmir kulüplerinin derdine tercüman olacak.
Bakanlıktan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, yerel yönetimlerden Futbol Federasyonu'na kadar tüm kurumların bu olayda payı olduğunu iddia eden taraftarlar, Türkiye'nin 3'üncü büyük kentinde yaşanan bu skandalın sözcülüğünü yapacaklar.
Bu arada Sakarya Atatürk Stadı'nı doldurmak amacıyla kardeş kulüp Sakaryaspor'un taraftarlarıyla temasa geçen Göztepeliler, bu zorlu deplasmana gidebilmek için de belediyelerden otobüs desteği isteyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.