Hüseyin Pehlivan Güreşleri Nefes Kesti

Hüseyin Pehlivan Yıldızlar serbest güreş şampiyonası Tekirdağ Süleymanpaşa İsmet İnönü spor salonunda yapıldı. İBBSK Başakşehir altyapı güreşçileri 12 sıklette 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak kulüplerini başarıyla temsil ettiler. 41 puan toplayarak üçüncü oldular. Kulüp adına üçüncülük kupasını antrenör Cemal Bakır aldı.

01 Şubat 2016 Pazartesi 11:21
Hüseyin Pehlivan Güreşleri Nefes Kesti






Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2. Kulüplerarası Hüseyin Pehlivan Yıldızlar serbest güreş şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü spor salonunda yapıldı. 
Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun yanısıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gençlik Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal işler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık ve Hüseyin Pehlivan'ın torunu Sinan Alkaya ile çok sayıda spor severin izlediği güreşler nefes kesti. 
Şampiyonaya Çanakkale, Isparta, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Edirne ve Kocaeli'den gelen 21 kulüpten 176 sporcu katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir altyapı güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır’ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde ter döktüler. 12 sıklette 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak kulüplerini başarıyla temsil ettiler. 
Heyecanlı geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür sosyal işler Daire Başkanı Rıfat Poyraz ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir altyapı güreşçileri 41 puan toplayarak üçüncü oldu. Kulüp adına üçüncülük kupasını antrenör Cemal Bakır aldı.

İBBSK Başakşehir altyapı'dan madalya kazanan güreşçiler

Altın 
İlker Şahin
Mustafa Safa Yıldırım

Gümüş
Müslim Barga

Bronz 
Bilal Talha Demiröz
Sadık Ahmet Kalaycı
Muhammed Furkan Dursun

Kulüp sıralaması  
Beşiktaş Spor Kulübü
Pendik Belediyesi Spor Kulübü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
Son Güncelleme: 01.02.2016 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.