İBB'nin Genç Güreşçileri Türkiye İkicisi Oldu

Kulüpler arası gençler grekoromen stil güreş Türkiye şampiyonası Rize Yenişehir spor salonunda yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 54 puan toplayarak Türkiye ikincisi oldu.

21 Mart 2016 Pazartesi 19:07
İBB'nin Genç Güreşçileri Türkiye İkicisi Oldu






Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Kulüpler arası gençler grekoromen stil güreş Türkiye şampiyonası Rize Yenişehir spor salonunda yapıldı. 
26 kulüpten 200 sporcunun katıldığı şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerinin çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için kıran kırana mücadele ettiler. 8 sıklette, 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandılar. Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü grekoromen stil güreşçileri 54 puan toplayarak Türkiye ikincisi oldu. 
Öte yandan Tokat'ta yapılan gençler serbest stil Türkiye şampiyonası'nda ise 1 altın ve 2 bronz madalya kazanarak 41 puan toplayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü serbest stil güreşçileri Türkiye üçüncüsü oldu. 
Dereceye giren sporculara madalyaları ve kulüplere kupaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Kulüp yöneticileri tarafından verildi.

Madalya kazanan güreşçiler ise şöyle:


Altın 
Cengiz Arslan
Doğukan Kuru
Fazlı Eryılmaz

Gümüş
Zübeyir Ekinci
Muhammet Can Bıçak

Bronz 
Burak Tuncel
Hasan Basri Yıldırım
Ramazan Sarı
Lütfü Küçükyıldırım
Cafer Abtuluev

Son Güncelleme: 21.03.2016 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.