Kardemir Karabükspor – Gaziantepspor Soyunma Odaları

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Gaziantepspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıklarını, rakiplerine tek bir pozisyon dahi vermediklerini söyledi. Çok net pozisyonlara girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirten...

08 Mart 2015 Pazar 19:38
Kardemir Karabükspor – Gaziantepspor Soyunma Odaları






KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Gaziantepspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıklarını, rakiplerine tek bir pozisyon dahi vermediklerini söyledi. Çok net pozisyonlara girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirten Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Direkten dönen şutumuz ve değerlendiremediğimiz penaltı var. Üç oyuncumuzun düştüğü pozisyonları hakem penaltı olarak değerlendirmedi. Birisine (aldatma var) dedi, diğer ikisine aldatma da demedi. Düşmelere kart gösterebilirdi ama göstermedi. Bana göre penaltı olan pozisyonlar var. Sağolsun, yine de iyi maç yönetti. 2 haftadır lig seviyesinin üstünde futbol oynuyoruz ancak sonuç olarak 1 puan aldık. Buna çok üzülüyorum."
"FUTBOL DELİKANLI OYUN OLMAKTAN ÇIKTI"
Oyuncularıyla gurur duyduğunu da vurgulayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Oyuncularımın cesaretlerinin kırılmasını istemiyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Futbol, delikanlı oyun olmaktan çıktı. İyi oynayanın kazandığı bir oyun olmaktan çıktı. Şans faktörü de yanımızda olmadı, maalesef. Öyle garip bir oyun haline geldi. Bu sonucu hakemin yaptığına bağlamak istemiyorum. Biz penaltıyı değerlendirebilmiş olsak skor farklı olurdu. Beraberlik bu oyunun karşılığı olmamalıydı. Ama en azından bir puan aldık."
"BU PUANLAR SONRA ARANIR"
Önlerinde oynayacakları 2 maçı da kazanmaları gerektiğini ifade eden Vural, sözlerini şöyle tamamladı:
"Canımız yandı, üzüldük. Ancak demoralize olmayacağız. Bu takım, inşallah bu oyununu üstüne kata kata gidecek. Kendisine gerekli olan puanları alacak. Kazansaydık üstümüzdeki rakiplere yakınlaşmış olacaktık. Bu puanlar sonra aranır. Bu ligde belki 1 gol, 1 puan çok önemli olacak. Bunları hovardaca harcamamak lazım. Bundan sonrasını daha dikkatli pozisyonları değerlendirecek bir biçimde kullanmamız gerekiyor."
OKAN BURUK: "BERABERLİK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ SONUÇTU"
Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk ise 2 takım açısından da çok zor bir maç olduğunu söyledi. Kaybettikleri takdirde rakiplerinin kendilerine puan olarak yaklaşacağını ifade eden Buruk, daha sonra şunları söyledi:
"Bu anlamda bizim için stresli bir maçtı. Bu sene ilk defa beraberliğe oynadık desem doğru olur. Beraberlik bizim için çok iyi ve önemli bir sonuçtu. Karabükspor kazanmayı çok istedi ve bunun için de inanılmaz bir temposu vardı. Ancak sonucu getiremediler. Biz de hızlı hücumlarla gol bulmayı denedik. Ama ileri uçta üretken olamadık. Net pozisyonumuz olmadı. Bizim için sonuç oyunun daha önündeydi. Bu sonucu aldığımız için sevinçliyiz."
OKAN BURUK KALECİSİNİ ÖVDÜ
Kalecisi Karcemarskası’ı iyi oyunundan dolayı tebrik eden Buruk, son olarak, "Kendi kişiliğine yakışan bir maç oynadı. Kurtardığı penaltı ve pozisyonlarla takıma güven verdi. Böyle oyuncuların takımımızda olması bizim için çok önemli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.