Karşıyaka'ya Metin Yıldırım'dan şartlı "evet"

KARŞIYAKA'da 14-21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre için Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile birlikte ismi başkan adayları arasında geen Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, bu yönde bir düşüncesi olduğunu söyledi. Görevi bırakacağını...

29 Nisan 2015 Çarşamba 12:48
Karşıyaka'ya Metin Yıldırım'dan şartlı






KARŞIYAKA'da 14-21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre için Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile birlikte ismi başkan adayları arasında geen Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, bu yönde bir düşüncesi olduğunu söyledi.
Görevi bırakacağını açıklayan Başkan Fatih Diniz'in aday olmaması ve ve altyapıya dönüşü hedefleyen güçlü bir aday çıkmaması halinde göreve talip olabileceğini belirten Metin Yıldırım, "Son 20 yılda olduğu gibi birileri çıkıp, '2 milyon TL bulalım, 2-3 ayımızı kurtaralım' modeliyle ortaya çıkacaksa, ben adaylığımı koyarım" dedi. Günü kurtarma anlayışıyla sportif başarının gelmediğinin yıllardır görüldüğünü de sözlerine ekleyen Metin Yıldırım, şöyle devam etti:
"Altyapıya yani özümüze dönmenin vakti çoktan geldi. Reçete belli; teknik heyette ve futbolcu yapısında istikrar sağlanmalı, kadronun yüzde 70-80'i altyapı ağırlıklı olmalı. Her sezon 20 futbolcu transfer edip kulübü batağa sürüklüyoruz. Toplama takımla buraya kadar gelinebilir. Başarı kriterimiz ligde kalmak olmamalı. Altyapı modelini savunanları desteklerim, yoksa aday olurum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.