Maçlar ertelendi, Süper Lig Fikstürü nasıl olacak?

Silahlı saldırının ardından Süper Lig maçları 1 hafta ertelendi. Spor Toto Süper Lig Fikstürü bu erteleme ile değişti. İşte yeni lig fikstürü

06 Nisan 2015 Pazartesi 19:45
Maçlar ertelendi, Süper Lig Fikstürü nasıl olacak?






Maçlar ertelendi, Süper Lig Fikstürü nasıl olacak?

Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanmasının ardından ortalık toz-duman. Fenerbahçe Lig'ten çekildi, TFF yönetimi Süper Lig'i bir hafta süreyle erteledi.


Bugün oynanacak Beşiktaş - Başakşehir karşılaşması önce tehlikeye girdi, TFF maçın saatinde oynanacağını duyurdu. Peki Lig Fikstürü nasıl olacak? İşte akıllara takılan soruların cevapları!

Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarının bir hafta ertelenmesinin ardından, ligdeki fikstürün nasıl olacağı merak ediliyordu. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ilk kararı açıkladı.

Riva'daki toplantının ardından açıklamalar yapan Gümüşdağ, 31. haftadaki maçların hafta içi oynanacağını duyurdu. Süper Lig'e verilen 1 haftalık aranın ardından 27. hafta maçlarının kaldığı yerden oynanamaya devam edeceğini belirten Gümüşdağ, Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun daha önce planlanan tarih olan 31 Mayıs Pazar günü sona ereceğini, bu nedenle 31. hafta karşılaşmalarının fikstürünün ileri tarihte açıklanacağını ifade etti.

SPOR TOTO SÜPER LİG 31. HAFTA FİKSTÜRÜ

GAZİANTEPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş. - M.SİVASSPORTORKU KONYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
TORKU KONYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
MERSİN İDMANYURDU - GALATASARAY
KARDEMİR KARABÜKSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR
TRABZONSPOR - BURSASPOR
KASIMPAŞA - BALIKESİRSPOR
AKHİSAR BLD. - BEŞİKTAŞ
Son Güncelleme: 06.04.2015 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.