Menemen'de Erhan Özalp taburcu oldu

MENEMEN Belediyespor'da Turgutluspor maçından bir gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve dünkü müsabakada takımının başında yer alamayan teknik direktör Erhan Özalp taburcu olarak yeniden iş başı yaptı. Sorunun yüksek tansiyondan...

02 Nisan 2015 Perşembe 10:53
Menemen'de Erhan Özalp taburcu oldu






MENEMEN Belediyespor'da Turgutluspor maçından bir gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve dünkü müsabakada takımının başında yer alamayan teknik direktör Erhan Özalp taburcu olarak yeniden iş başı yaptı. Sorunun yüksek tansiyondan kaynaklandığını belirten Özalp, "Bir süredir tansiyon ilacımı almayı ihmal etmiştim. Şu anda iyiyim. Bugün antrenmanda olacağım" diye konuştu.
Hastalığı yüzünden görevi bırakacağı haberlerini yalanlayan tecrübeli teknik adam, "Böyle bir düşüncem ya da talebim asla olmadı. Sapasağlamım ve görevimin başındayım" yorumunu yaptı. 2-2 berabere biten Turgutluspor maçını da değerlendiren Erhan Özalp, "Gerçekçi olursak şampiyonluk şansımız kalmadı. Tek hedefimiz paly off. Bu barajın altına düşmemek içi çabalayacağız" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.