Milli güreşçilerimiz Riga'da altın için mindere çıkıyor

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası bugün Riga'da başlıyor, milli güreşçilerimiz Selim Yaşar, Süleyman Atlı, Hafize Şahin, Evin Demirhan altın için mücadele edecek.

08 Mart 2016 Salı 01:27
Milli güreşçilerimiz Riga'da altın için mindere çıkıyor






Milli güreşçilerimiz Riga'da altın için mindere çıkıyor

Avrupa Güreş Şampiyonası için mindere çıkmaya hazırlanan milli güreşçilerimiz son hazırlıklarını yapıyor. Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenecek olan Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası bugün başlıyor

Sabah saat 10.00'da başlayacak şampiyonada erkekler serbest stil 57 ve 86, kadınlarda da 48 ve 63 kilolarda tartılar yapıldı ve ilk tur eşleşmeleri belli oldu.

Şampiyonanın yapılacağı Arena Riga'daki kura çekimi sonrasında serbest stil erkekler 57 kiloda Süleyman Atlı, ilk turda Bulgar Georgi Vangelov, 86 kiloda Selim Yaşar ise Moldovalı Ion Gurmuzachi ile eşleşti.

Kadınlar 48 kiloda Evin Demirhan, ilk turda Portekizli Liliana Costa Dos Santos, 63 kiloda Hafize Şahin de yine aynı turda Yunan Agoro Papavasileio ile mücadele edecek.

Müsabakalarda ülkemizden görev alan hakemlerimiz ise şöyle: İbrahim Cicioğlu, Sadettin Yücel, Levent Şen ve Yusuf Atılgan.


Son Güncelleme: 08.03.2016 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.