Obradovic: "Oynayan her oyuncu galibiyete katkıda bulundu"

Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, AX Armani Exchange Olimpia Milan karşısında alınan galibiyetin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

20 Ekim 2017 Cuma 08:27
Obradovic: "Oynayan her oyuncu galibiyete katkıda bulundu"






Obradovic: "Oynayan her oyuncu galibiyete katkıda bulundu"

   Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, AX Armani Exchange Olimpia Milan karşısında alınan galibiyetin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Zor bir maç oynadıklarını belirten Obradovic, ikinci ve üçüncü çeyrekte iyi oynadıklarını söyledi ancak yapılan hataların maçı uzatmalara götürdüğüne vurgu yaptı. Uzatma periyodunu iyi bir seviyede oynadıklarını ifade eden Obradovic, “Oynayan her oyuncu galibiyete katkıda bulundu” dedi. İlk olarak maçı değerlendiren Zeljko Obradovic, “Uzatmaya giden bir maçtı. Her iki takımın da kazanma şansı vardı. Gerçekten de zor bir maç oldu. İkinci ve üçüncü çeyrekte iyiydik, çok güzel şeyler yaptık ama hatalarımız oldu. Hücumda onlara üçlükler atmalarına ve öne geçmelerine izin verdik, maç da uzatmaya gitti. Uzatmada daha iyi bir seviyede oynadık, daha düzgün şeyler yaptık ama henüz oynamamız gereken seviyede değiliz” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
Zeljko Obradovic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.