Olympiakos hazırlıklarını sürdürdü

AFYONKARAHİSAR'da düzenlenen Afyon Summer Football Fest'e katılan Olympiakos'ta futbolcular Antalyaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdü.. Afyon Summer Football Fest 2015'te Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının...

23 Temmuz 2015 Perşembe 15:47
Olympiakos hazırlıklarını sürdürdü






AFYONKARAHİSAR'da düzenlenen Afyon Summer Football Fest'e katılan Olympiakos'ta futbolcular Antalyaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdü..
Afyon Summer Football Fest 2015'te Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ardından bugün akşam Antalyaspor ile karşılaşacak Yunan ekibi Olympiakos, sabah antrenmanında hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Marco Silva yönetiminde Afyon Spor Kompleksi'ndeki çalışmada Üç grup halinde dar alanda kısa pas çalışması yapan futbolcular düz koşuyla antrenmanı bitirdi. Olympiakos, bugün saat 20.30'da Afyon Arena Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.