Rıdvan Dilmen, Volkan yüzünden dünya bize güler

Volkan Demirel'in Türk Telekom Arena'daki tepkiler üzerine stadı terketmesi ile ilgili Rıdvan Dilmen'den değerlendirme geldi.

17 Kasım 2014 Pazartesi 00:49
Rıdvan Dilmen, Volkan yüzünden dünya bize güler






Rıdvan Dilmen, Volkan yüzünden dünya bize güler

Kazakistan maçı sırasında taraftar tepkisi yüzünden sahayı terk ederek evine giden Volkan Demirel'e eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Volkan Demirel'in Türk Telekom Arena'daki tepkiler üzerine stadı terketmesi ile ilgili Rıdvan Dilmen'den değerlendirme geldi.

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Volkan Demirel'in Kazakistan ile oynanan maç öncesinde tribünlerden tepki alarak, stattan ayrılması ile ilgili yorumlarda bulundu.

Volkan Demirel'in yaptığının yanlış olduğunu kaydeden Dilmen, "Ben Milli takım duygularıyla geleceğim, hoca beni oynatacak ben eve gideceğim. Böyle bir şey yok. Kulüp maçlarında böyle şeylere ben de denk geldim ama milli maçta olmaz böyle bir şey. Şaka gibi gerçekten. Dünya bizimle dalga geçer" ifadelerini kullandı.

'DAYANAMAMIŞ ÇOCUK...'

Tecrübeli kalecinin tepkilere dayanamadığını söyleyen yorumcu, "Görüntüleri izledim, Volkan uyarıyor, yapmayın diyor ama sonunda dayanamamış çocuk. Milli Takım sporcumuz kaleyi ve stadı bırakıp gidiyor. Bu çok kötü bir şey. Volkan şimdi evine gidecek maçı bile izleyemeyecek belki. Kadıköy'de Caner'in ayağına top değdi, küfür yemeye başladı çocuk. Böyle bir şey yok. Ben olsam federasyonun yerinde o tribünü boşaltırım şimdi. Sporcuya ana avrat küfür ederek çocuğun Milli Takım'dan gitmesini sağladılar" diye konuştu.
Son Güncelleme: 17.11.2014 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.