Roberto Carlos Beşiktaş karşılaşmasında tribünde

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Roberto Carlos'a geçen hafta deplasmanda oynanan Gençlerbirliği müsabakasında hakem Süleyman Abay'a yönelik centilmenlik dışı davranışı nedeniyle 1 maç soyunma...

14 Mayıs 2015 Perşembe 17:37
Roberto Carlos Beşiktaş karşılaşmasında tribünde






PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Roberto Carlos'a geçen hafta deplasmanda oynanan Gençlerbirliği müsabakasında hakem Süleyman Abay'a yönelik centilmenlik dışı davranışı nedeniyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girme ve 13 bin TL para cezası verdi. Brezilyalı teknik adam, bu akşam Beşiktaş'la oynanacak karşılaşmada takımının başında olmayacak. Kurul, aynı müsabakada Antrenör Leandro Franco'ya yine aynı gerekçelerle 1 maç men ve 13 bin TL para cezası kesti.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.