Sağlık için yağmur altında yürüdüler

İstanbul Arnavutköy'de düzenlenen 'Sağlık için birlikte yürüyelim' etkinliğine, yağmura rağmen bine yakın vatandaş katıldı.

03 Ağustos 2014 Pazar 14:52
Sağlık için yağmur altında yürüdüler






Sağlık için yağmur altında yürüdüler

Arnavutköy sağlık için yürüme etkinliği, Sağlık için birlikte yürüyelim

Sağlık Bakanlığı tarafından İstanbul Arnavutköy'de düzenlenen 'Sağlık için birlikte yürüyelim' etkinliğine, yağmura rağmen bine yakın vatandaş katıldı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İStanbul İl Halk Sağlı Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, Dağ Bisiklet Federasyonu'nun destek verdiği yürüyüşe katılan vatandaşlar doğal ortamda yağmura aldırmadan sağlık için yürüdü.
İl Halk Sağlığı Müdürü Prof Dr Nurhan İnce,  İStanbul İL Sağlık Müdürü Selami Albayrak ve Diyanet işleri Başkanlığı İstanbul Müftü Yardımcılarının da katıldığı yürüyüş sırasında Sağlık Bakanlığı yetkilileri obezite ve sağlıklı yürüyüş konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Bol bol kalori yakan vatandaşlar ormanda 2 km parkuru tamamladıktan sonra temiz havanın kendilerine iyi geldiğini belirterek bakanlık yetkililerinden daha fazla yürüyüş alanı talebinde bulundular. Etkinlik sonrasında Salcano sponsorluğunda Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası'nın da yapıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.