Şenol Güneş: Güç Farkı Oyuna Yansıdı

BURSASPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tepecikspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş şunları söyledi: "Gruplara katılabilmek için eleme maçıydı. Tepecikspor ile güç farkı vardı ve oyuna yansıdı. Rakibin direncini,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 18:52
Şenol Güneş: Güç Farkı Oyuna Yansıdı






BURSASPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tepecikspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Güneş şunları söyledi:
"Gruplara katılabilmek için eleme maçıydı. Tepecikspor ile güç farkı vardı ve oyuna yansıdı. Rakibin direncini, sert oyununu anlayışla karşılıyorum. Tebrik ediyorum. Farkımızı tempolu oynayarak gösterebilirdik. Kapanmak isteyen, baskı yapan takımlara karşı daha hareketli oynamalıyız. İlk 30 dakika bizim için ısınma oldu. Daha sonra pozisyonlar bulduk. Bazı takımlar pazar pazartesi oynuyor, biz kupadan sonra cumartesi oynayacağız. Bu süreyi iyi kullanmak gerekiyor. Sakatlık olmadan çıkmamız gerekiyordu o yönden iyi. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Gruplar ne olacağı zaman gösterecek. Kasım ayı boş ay. Aralık ayı kupa ve ligler birlikte olacak. Bizim kadromuzdaki oyuncular oynayacak. Sahne burası. Herkes kendisini göstersin."
TEPECİKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DEMİR: BURSASPOR BİZDEN DAHA ÜSTÜN OYNADI
Tepecikspor Teknik Direktörü Şenol Demir ise şöyle konuştu:
"Bursaspor bizden daha üstün oynadı. Üçüncü bölgede gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşadık. Sonuç Bursaspor lehine oldu. Bursaspor'u tebrik ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.