Şenol Güneş'ten rakip takıma 'Pozif futbol' övgüsü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0'lık Antalyaspor galibiyeti sonrası, "Rakibimiz pozitif futbol oynayan bir takım. Biz de ilk yarı rakibin iyi oynamasına izin verdik" dedi.

20 Mart 2016 Pazar 01:45
Şenol Güneş'ten rakip takıma 'Pozif futbol' övgüsü






Şenol Güneş'ten rakip takıma 'Pozif futbol' övgüsü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0'lık Antalyaspor galibiyeti sonrası, "Rakibimiz pozitif futbol oynayan bir takım. Biz de ilk yarı rakibin iyi oynamasına izin verdik" dedi.

“TOLGAY’IN KALİTESİ VE BECERİSİ TARTIŞILMAZ”

Bir basın mensubunun, “İsmail Köybaşı ve Tolgay’ın performanslarını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna Teknik Direktör Şenol Güneş, “İsmail son dakikada bir sakatlık yaşadı. İnşallah bir şey çıkmaz. İsmail Rize ve Trabzonspor maçlarında düşüşteydi ama bugün gayet dinamikti. Tolgay’da iyi ama zamana ihtiyacı var. Tolgay’ın kalitesi ve becerisi tartışılmaz. Maç oynayarak kendini toparlayacağını düşünüyorum” diye yanıtladı.

Siyah-beyazlı takımın Antalyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş müsabakayı değerlendirdi.
Deneyimli çalıştırıcı, “Üst üste maçlar oynamak durumundaydık. Antrenman tempomuz düştü çünkü 3 günde bir maçlar oynadık. Son haftalarda kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibimiz pozitif futbol oynayan bir takım. Sahayı iyi kullanıyor. Biz de ilk yarı yavaş oynayınca rakibin de iyi oynamasına izin verdik. Oyun görüntü itibariyle ilk 15 dakika rakibimiz göze hoş gelen futbol oynadı. İkinci yarı rakibi tamamen kontrol ettik. Pozisyonlar bulduk. Şüpheyle söylüyorum ama 2 penaltı verilebilirdi. Bu maça çıkarken Tolga, Marcelo, Oğuzhan ve Quaresma’nın bir başka sebepten kaynaklanan sağlık sorunları ve performans düşüklükleri vardı ama yine de oyunun tamamında rakipten aşağı kalmadık. Bir tık daha tempolu oynamamız gerekiyordu ama oyuncularım yine de iyi mücadele etti” ifadelerini kullandı.

“BİZ HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

“Yorgun olduğu gerçek ama biz fizik olarak altta kalmadık” diyerek sözlerine devam eden Güneş, şöyle konuştu:
“Daha zinde olmamız gerekirdi. Lig bir maraton, her maç oynanılır. Oyuncularımız gayet soğukkanlı ne yaptıklarını bilerek oynadılar. Bundan sonra bunun gibi zor maçlar oynayacağız. Antaylaspor’un orta sahası çok teknik. Savunmasını da oturttular. İyi bir takım. Buna benzer Kasımpaşa’da bunlardan bir tanesi. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Milli takımlarda oyuncularımız olacak ama onlara ‘oynamasa bile kendinizi hazır tutun’ dedim. Giren çıkan oyuncu hepsi bizim. İdman tempomuzu da bundan sonra yakalayacağız ve milli maç arasında da bir hazırlık maçı yapmayı planlıyorum.”

“BU TARAFTARI BEKLEDİKLERİ MUTLULUĞA ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda tribünleri dolduran Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahseden Şenol Güneş, “Keyifli bir oyundan sonrası iyi bir sonuç insanları mutlu eder. Bu taraftara da borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bize oyun içerisindeki katılımları önemliydi. Bu güzel bir değer. Bu bizi başarıya götürecek. İyi günde kötü günde beraber yürüyeceğiz. Maç sonunda da taraftar çağırdı ben de icabet ettim. Onları başarıya götürmek benim için gurur verici. Başarı karşılığında da zor anlarda yanımızda olan bu taraftarı bekledikleri mutluluğa ulaştırmak istiyoruz” diye konuştu.



Son Güncelleme: 20.03.2016 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.