Stadyumda hayalet maçı durdurdu

Bolivya'da liginde önemli bir maçın en heyecanlı yerinde ortaya çıkan hayalet, maçı canlı yayınlayan Fox Sport kameralarına yakalandı

23 Nisan 2014 Çarşamba 14:53
Stadyumda hayalet maçı durdurdu






Canlı yayında hayalet: Stadyumda hayalet maçı durdurdu

Bolivya'da oynanan bir futbol maçı sırasında ortaya çıkan hayalet görüntüleri TV ekranlarına da yansıdı. Fox  Sports Vivo kanalında canlı olarak ekrana gelen karşılaşmanın en önemli anlarında stadyumda boş koltuklardan hızla seyircilere doğru koşan bir görüntü, izleyicilerin arasında kayboldu. Bunu gören bir futbolcunun hakeme doğru koşarak maçı durdurması sahada paniği daha da artırdı. Stadyum içindeki engelleri bile geçen görüntünün bir ışık şakası olup olmadığı henüz belli değil. Tribünlerde kimsenin görmediği, sadece bir futbolcunun tanık olduğu hayalet görüntüleri Fox Sports tarafından canlı olarak yayınlandı.
İşte o görüntüler....

 

BİR BAŞKA VERSİYON

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.