Süleyman Hurma: ''Kayserispor defterim kapandı''

KAYSERİSPOR'la olan genel menajerlik sözleşmesi sona eren Süleyman Hurma, aldığı teklifleri değerlendireceğini söyledi, "Kayserispor defterimi artık kapattım" dedi. Süleyman Hurma,  geçen sene PTT 1'inci...

22 Mayıs 2015 Cuma 13:52
Süleyman Hurma: ''Kayserispor defterim kapandı''






KAYSERİSPOR'la olan genel menajerlik sözleşmesi sona eren Süleyman Hurma, aldığı teklifleri değerlendireceğini söyledi, "Kayserispor defterimi artık kapattım" dedi.
Süleyman Hurma,  geçen sene PTT 1'inci Ligi'ne düşen Kayserispor'u Süper Lig'e  döndürdükten sonra ayrılacağını 1 yıl önce söylediğini belirten Hurma, şunları söyledi:
"Kayserispor'un şampiyonluğunu görmüş bir kişi olarak, sarı kırmızılı kulüple olan defterimi güzel ve mutlu bir sonla kapattım. Yönetime talip olan adayların da kulüpte kalmam yolundaki önerilerine teşekkür ettim. Bazı kulüplerle görüşmelerim sürüyor.''
KAPTAN ABDULLAH'TAN AÇIKLAMA
Kayserispor'un takım kaptanı Abdullah Durak ise Hurma’nın ayrılışı nedeniyle şu açıklamayı yaptı:
"Bir çok sıkıntıya göğüs gerdiğimiz bu sezonda şampiyonluğu elde ettik. Görünmeyen kısmında bir çok maddi ve manevi sıkıntı çektik. Uzun zaman para almadan Süleyman Hurma için oynadık. Aslında takımda kimse kalmayacaktı ama onun hatırı ve ona güvendiğimizden dolayı kaldık. Ayrılışı, bütün takımın sevincini yarıda bıraktı. Kendisinin Kayseri’de kalmasını istiyoruz."
KALECİ HAKAN VE ÖMER BAYRAM  İÇİN TRABZONSPOR DEVREDE
Bu arada kaleci Hakan Arıkan ve Ömer Bayram'ın transferi konusunda Trabzonspor'un devrede olduğu öğrenildi. Her 2 oyuncunun durumunun yarın yapılacak genel kuruldan sonrası gerçekleşeceği bildirildi.
GENEL KURUL YARIN
Öte yandan Kayserispor Kulübünün olaganüstü genel kurulu yarın saat 11.00'de Kadir Has Spor ve Kongre merkezinde yapılacak. Genel Kurulda Hilmi Derinel başkanlığa tek aday olarak katılacak. Derinel başkanlığındaki yeni yönetim kurulu 21 kişiden oluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.