VakıfBank - Eczacıbaşı VitrA maçının ardından

  GÖKHAN HEBEPÇİ - SZCZECIN - CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da VakıfBank'ı 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA finale yükseldi. Mücadelenin ardından iki takımın antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi....

04 Nisan 2015 Cumartesi 22:19
VakıfBank - Eczacıbaşı VitrA maçının ardından






 

GÖKHAN HEBEPÇİ - SZCZECIN -

CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da VakıfBank'ı 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA finale yükseldi.

Mücadelenin ardından iki takımın antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, "İyi bir oyun sergileyemedik. Atak oyun yapamadık ve kaybettik. Daha iyi oynamamız gerekirdi. Eczacıbaşı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara ise, iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, "Güzel bir oyun ortaya koyduk. Etkili oynadık. Sadece 2. sette savunmamız kötüydü ve geriye düştük. Onun dışında iyi oynadık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Oyunu başından beri üstün götürdük. Yarın final maçına çıkacağız. Elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi

Eczacıbaşı VitrA oyuncusu Esra Gümüş de iyi finale çıktıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, "İyi mücadele ettik. Tabii VakıfBank da güçlü bir takım. Güzel bir oyun oldu. Takım olarak galibiyete odaklanmıştık. Yarın da önemli bir maçımız var. Final maçına çıkacağız. Elbette şampiyon olmak istiyoruz. Yarın elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.