Y.Malatyaspor 1- HK Kayserispor 1

Süper Ligi'n 39. haftasında Yeni Malatyaspor, HK Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

03 Mayıs 2021 Pazartesi 18:08
Y.Malatyaspor 1- HK Kayserispor 1






Y.Malatyaspor 1- HK Kayserispor 1

  Süper Ligi'n 39. haftasında Yeni Malatyaspor, HK Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.Karşılaşmanın 40. dakikasında HK Kayserispor, İlhan Parlak ile 1-0 öne geçti.İlk yarı HK Kayserispor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 65. dakikada Yeni malatyaspor, Adem Büyük ile beraberliği yakaladı.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

   Bu sonuçla Yeni Malatyaspor puanını 41 yaptı.HK Kayserspor ise puanını 39'a yükseltti.40 hafta maçında Yeni Malatyaspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynarken, HK Kayserispor evinde Gaziantep FK'yı ağarlayacak.

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Tetteh, Ahmed, Fofana, Semih, Hafez, Issam, Zeki, Mustafa, Adem.

HK Kayserispor: Doğan, Kvrzic, Paz, Kolovetsios, Aziz Behich, Sabovic, Attamah, Lennon, Henrique Avramovski, İlhan Parlak.

Son Güncelleme: 03.05.2021 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.