iCup kahvenizi pişirsin

USB'li fanlar, kahve pişiriciler adaptörler lambalar hayatımızın bir parçası haline geldi. Bunlardan en biri de yeni geliştirilen iCup

14 Şubat 2014 Cuma 15:30
iCup kahvenizi pişirsin






iCup nedir?, iCup kahvenizi pişirsin

USB hayatımızın her alanına giren en pratik cihazlardan biri oldu çıktı. USB'li fanlar, kahve pişiriciler, adaptörler, lambalar hayatımızın bir parçası haline geldi. iCup nedir? diye soranlara cevabını yahoo.news uzmanları veriyor. Apple üzerinden geliştirilen ürünler ise hayata farklı anlamlar katıyor.

Bunlardan biri de iCup. Ünlü tasarımcı Tomislav Zvonarić tarafından geliştirilen iCup ürünleri, kahve içmeye hem kalite hem de farklı anlamlar getiriyor. Apple için özel olarak tasarlanan fincanlar kahve, çay veya içtiğiniz sütü sevdiğiniz sıcaklıkta tutuyor. Hatta zamanlama özelliği sayesinde sabah kahvenizi hazır edebilen özelliği de var.

Kaşığından, fincan altına kadar herşeyi ile özel olarak tasarlanan fincanların satış fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok.

Ancak sevgililer günü için özel olarak çok sayıda internet sitesinde bu ürünün favori olduğu yahoo.new. teknoloji bloğunda göze çarpıyor. Bu tasarım harikası fincanlardan kahve içenlere şimdiden afiyet olsun.. (iyigunler.net)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.