iPhone 5 iOS 7.1.1 güncellemesi kullanıcıları çıldırttı

iPhone hafta başında yayınladığı iOS 7.1.1 güncellemesi özellikle kablosuz ağlar üzerinde iPhone 5S'ler sorun çıktı.

25 Nisan 2014 Cuma 11:51
iPhone 5 iOS 7.1.1 güncellemesi kullanıcıları çıldırttı






iPhone 5 güncelleme

iPhone  iOS 7.1.1 güncelleme sorunu kullanıcıları çıldırttı

iOS 7.1.1 güncellemesi sırasında oluşan hatalar, iPhone kullanıcılarını çıldırttı. Çok sayıda iPhone 5 kullanıcısı  iOS 7.1.1 güncelleme sırasında kaybolan rehberleri ve ücretli uygulamaları konusunda Apple teknik destek servisine başvurmak zorunda kaldı. Bu hafta başlayan güncelleme süresince özellikle çift iPhone kullanıcıları zor durumda kaldı. Her iki telefona tek kullanıcı adıyla iTunes üzerinden güncelleme yapanların yaşadığı problemleri giderdiğini duyuran Apple, 'Yedekleyin' uyarısında bulunuyor.
Çok sayıda teknoloji bloğunda yer alan şikayet raporları en çok İngiltere ve ABD'den geldi. Daha çok kablosuz ağ üzerinden güncelleme yapanların karşılaştığı iPhone 4S, iPhone, iPhone 5C ve iPhone 5S cihazların bu sorundan yoğun olarak etkilendiği bildiriliyor.
iPhone 5S serisinde ise güncelleme sırasında parmak izi krizi çıktı. Daha önce tanımlanan parmak izi algoritması yeni güncelleme sırasında geçersiz kalınca kullanıcılar uzun süre işlem yapamadı.

Apple iOS 7.1.1 iPhone 4, 4S, 5, 5C ve 5S, iPad air, iPad 2, 3, 4, iPad Mini, Retina ekran ile iPad Mini ve son olarak iPod da dahil olmak üzere, iOS 7.1 çalışan tüm cihazlara uygun olduğunu açıklamasına rağmen, forumlarda oluşturulan şikayet sayıları çığ gibi büyüyor

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.