Akhisar Belediyespor Başkanı: Eboue İle Hiçbir İlgimiz Yok

AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Galatasaray'da kadro dışı kalan Emmanuel Eboue'yi devre arasında transfer edecekleri haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Ara transferi hiç gündeme getirmediklerini söyleyen Eryüksel,...

03 Kasım 2014 Pazartesi 14:11
Akhisar Belediyespor Başkanı: Eboue İle Hiçbir İlgimiz Yok






AKHİSAR Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Galatasaray'da kadro dışı kalan Emmanuel Eboue'yi devre arasında transfer edecekleri haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Ara transferi hiç gündeme getirmediklerini söyleyen Eryüksel, "Özellikle belirtmek isterim ki Galatasaraylı Eboue ile hiçbir ilgimiz ve görüşmemiz yok" dedi. Süper Lig'de 16'şar puanlı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından 14 puanla üçüncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Eryüksel, hedefledikleri noktanını üzerinde olduklarını ifade etti.
Geride kalan 8 haftada sadece 10 kişi kaldıkları İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor maçlarında yenildiklerini kaydeden Başkan Eryüksel, "Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve ekibinin yönetiminde iyi bir uyum yakaladık. Takımın performansı, Gekas'ın 8 maçta 9 gol atmasıyla medyada da ilgi çektik. Üst sıraları, Avrupa'yı hedefleyen takım gibi gösteriliyoruz. Bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak. Uzun maratonun henüz dörtte biri tamamlanmadı. Kış şartlarında puan mücadelesi çok daha zor geçecek" diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.