Akhisar Belediyespor'un Hedefi Yine Puan

SPOR Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında cuma günü Gaziantepspor'a konuk olmaya hazırlanan Akhisar Belediyespor, şu ana kadar yenilmediği rakibi önünde bu geleneği sürdürmeyi hedefliyor.  Gaziantepspor'la bugüne kadar ligde 4 kez...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:09
Akhisar Belediyespor'un Hedefi Yine Puan






SPOR Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında cuma günü Gaziantepspor'a konuk olmaya hazırlanan Akhisar Belediyespor, şu ana kadar yenilmediği rakibi önünde bu geleneği sürdürmeyi hedefliyor. 
Gaziantepspor'la bugüne kadar ligde 4 kez karşılaşan yeşil siyahlı ekip 1 maçtan galibiyetle ayrıldı, 3 müsabaka berabere sona erdi. İki ekibin yollarının Süper Lig'de kesiştiği 2012-13 sezonunda ilk yarıda Gaziantep'teki randevu 0-0, Manisa'daki rövanş ise 2-2 sona erdi. Geçtiğimiz sezon rakibini Manisa'da 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor ikinci yarıda Şehit Kamil Ocak Stadı'ndan 1-1'lik skorla 1 puan çıkardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.