Akhisarspor işi mucizelere buraktı

 Akhisarspor evinde oynadığı karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilerek ligde kalma umudunu mucizelere bıraktı.

05 Mayıs 2019 Pazar 17:46
Akhisarspor işi mucizelere buraktı






Akhisarspor işi mucizelere buraktı

   Akhisarspor evinde oynadığı karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilerek ligde kalma umudunu mucizelere bıraktı.Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Akhisarspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Yeni Malatyaspor ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Akhisarspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Akhisarspor, Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilirken bitime 3 hafta kala küme düşme hattının üzerinin 8 puan gerisinde kaldı.

Üst üste 2. galibiyetini alıp 5. sıra için avantaj elde eden Yeni Malatyaspor’a 3 puan getiren golleri 50. dakikada kendi kalesine Lopes ve 66. dakikada Bifouma attı.

Bu sonucun ardından Evkur Yeni Malatyaspor, 44 puanla 5. sıraya yükseldi. 4 maçtır kazanamayan Akhisarspor ise 25 puanla son sırada kaldı.

Süper Lig’in 32. haftasında Akhisarspor, Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Akhisarspor, rakiplerin aldığı sonuca bakmadan Fenerbahçe’yi yenememesi halinde küme düşecek ilk takım olacak. Yeni Malatyaspor ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u sahasında konuk edecek.

Son Güncelleme: 05.05.2019 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.