Fenerbahçe 2 Adanaspor 2

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 17. haftasında sahasında Adanaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, çok önemli 2 puan kaybetti.  

15 Ocak 2017 Pazar 19:51
Fenerbahçe 2 Adanaspor 2






Fenerbahçe 2 Adanaspor 2
 
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 17. haftasında sahasında Adanaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, çok önemli 2 puan kaybetti.  
   Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Simon Kjaer ve Volkan Şen  Adanaspor karşısında forma giymedi.Afrika Uluslar Kupası için Senegal Milli Takımı’nda bulunan Moussa Sow da takımda yerini alamadı.
  Maçın ilk golü Adanaspor’dan geldi.Maçın 23.dakikasında Gueye takımını 1-0 öne geçirdi.Fenerbahçe bu gole Mehmet Topuz’la 40.dakikada cevap verdi 1-1.İlk yarının uzatma dakikalarında 45.dakikada Roni Adanaspor’u 2-1 öne geçirdi.İlk yarı bu sonuçla kapandı.
   Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe beraberlik golü için yüklendi.78.dakikada penaltıdan Fernandao durumu 2-2 yapan golü attı.
Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu
Fenerbahça:Volkan Demirel,  Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Roman Petrovich Neustadter,  Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Jeremain Lens,  Aatif Chahechouhe, Fernandao
  
Adanaspor:Charles Itandje - Mauricio Ramos - Didi - Digao - Samican Keskin - Renan Foguinho - Bekir Yılmaz - Vladimir Koman - Magaye Gueye - Cem Özdemir - Roni Gleison
 
Son Güncelleme: 15.01.2017 21:09
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAdanaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.