Fenerbahçe'de Mehmet Topal şoku

  İSTANBUL- Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile oynadığı maçın son bölümünde sol dizine aldığı darbe sonucu dizinde ağrılar hisseden sarı lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın Göztepe Medical Park Hastanesi'nde...

09 Mart 2015 Pazartesi 19:09
Fenerbahçe'de Mehmet Topal şoku






 

İSTANBUL-

Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile oynadığı maçın son bölümünde sol dizine aldığı darbe sonucu dizinde ağrılar hisseden sarı lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekildi.

Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu yaptığı MR sonrası yaptığı açıklamada, "Dün oynanan Galatasaray maçının sonlarında sol dizine aldığı darbe sonucunda dizinde ağrıları olan Mehmet Topal'ın yapılan muayene ve tetkiklerinin sonucunda sol diz iç yan bağında kanama, zorlanma ve zedelenme tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.