BAYRAM’DA ANKARA-ESKİŞEHİR YHT HATTINA EK SEFER

TCDD, Kurban Bayram’ında artan yolcu talebini karşılamak amacıyla Ankara-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren hattına ek sefer koydu.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAYRAM’DA ANKARA-ESKİŞEHİR YHT HATTINA EK SEFER






TCDD, Kurban Bayram’ında artan yolcu talebini karşılamak amacıyla Ankara-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren hattına ek sefer koydu. Ayrıca anahat ve Bölgesel trenlere ise ek vagonlar verdi.
TCDD’den yapılan açıklamaya göre, Bayram yolculuğunu karşılamak amacıyla 12,13,19,20 Ekim 2013 tarihlerinde Ankara-Eskişehir-Ankara arasında ilave YHT seferleri konulduğu açıklandı.
Bayram yolculuğunu YHT ile yapmak isteyen yolcular için arttırılan sefer sayıları sonrasında Ankara-Eskişehir arasında 20, Ankara-Konya arasında 16, Eskişehir-Konya arasında 4 sefer yapıldığını belirten TCDD, Ankara-Eskişehir arasında ki ilave seferin Ankara’dan 14.10, Eskişehir’den hareket saatinin ise 17.10 olarak belirlendiği ifade edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.