ÇANKAYA’DA SENEM DİYİCİ İLE RİTM ATÖLYESİ

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak amacıyla açtığı Çankaya Belediyesi Dans ve Gösteri Merkezi’nde ritm atölyeleri başlıyor.

29 Eylül 2013 Pazar 00:00
ÇANKAYA’DA SENEM DİYİCİ İLE RİTM ATÖLYESİ






Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak amacıyla açtığı Çankaya Belediyesi Dans ve Gösteri Merkezi’nde ritm atölyeleri başlıyor. Tüm yaş gruplarına açık olan atölyedeki ritm derslerini Sanatçı Senem Diyici veriyor.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın, günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenlerin dans edebilmesi, müzik ve sporla uğraşabilmesi amacıyla hizmete açtığı Çankaya Belediyesi Dans ve Gösteri Merkezi’nde ritm atölyeleri başlıyor.
Kursiyerlerin müzik ve ritim algısını geliştirmenin amaçlandığı dersler, sanatçı Senem Diyici tarafından verilecek. Dileyenlerin enstrümanlarıyla katılabildiği, dileyenlerin Çankaya Belediyesi’nin sağladığı enstrümanlardan yararlandığı dersler tüm yaş gruplarına açık ve ücretsiz.
Müziğin yanı sıra, dans ve spor derslerinin de konunun uzmanları tarafından verildiğini vurgulayan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankayalıları günlük yaşamın telaşlarına kısa da olsa ara vermeye, müzik, spor ya da dansla ilgilenmeye davet etti. Taınk, kursiyerlerin müzik ve ritm algısını geliştirmelerinin yanı sıra dans sporları federasyonuna bağlı yarışmalara da katılabileceğini belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.