Fikirler yeşerdi

Konak Belediyesi Genç Girişimcilik ve Yaratıcılık Akademisi’nin Çeşme Suntree Camping’deki ‘Yaz’ fikri kampına katılan gençler hem yeni fikirler üretti hem de alanında uzman kişilerden eğitim aldı.

22 Eylül 2013 Pazar 00:00
Fikirler  yeşerdi






Konak Belediyesi Genç Girişimcilik ve Yaratıcılık Akademisi’nin Çeşme Suntree Camping’deki ‘Yaz’ fikri kampına katılan gençler hem yeni fikirler üretti hem de alanında uzman kişilerden eğitim aldı.
Genç Girişimcilik ve Yaratıcılık Akademisi İnsan Kaynakları Koordinatörü Mehmet Türk önderliğinde 40 katılımcı genç Ekonomi Üniversitesi’nden Ekonomist Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Orhan Tekelioğlu’nu ağırladı. Tekelioğlu, medya, yeni basın, internet, sosyal medya, Türk ve yabancı diziler, popüler kültür gibi çeşitli konularda gençlerin tüm sorularını yanıtlarken, Küçüközmen de ‘Yeni Dünya’da Büyüyen İnsan Modeli’ üzerine gençlerle söyleşti.
Girişimci yönleriyle gençlere örnek olan iş adamlarının da ağırlandığı kampta; eğitimin yanı sıra gençler denizin, güneşin, eğlencenin de keyfini çıkarttı.
GİRİŞİMCİ OLMAK CESARET İSTER
Genç Girişimcilik ve Yaratıcılık Akademisi’nin birinci kuruluş yıldönümünü kutlayan gençlere Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da konuk oldu. Birlikte yıldönümü pastası kesen gençlere Başkan Tartan her zaman eğitimi ön planda tutmalarını, üretmelerini öğütledi. Tartan, “Girişimci olmak ve üretimi hayata geçirmek cesaret ister. İlk denemelerde başarısız olsanız bile asla yılmayın” dedi.
İnsan Kaynakları Koordinatörü Mehmet Türk 4 gün süren kampta projeler ürettiklerini, konukların deneyimlerinin kendilerine ışık tutacağını söyledi. Redbull ise organizasyonun sponsorluğunu üstlenerek gençlere enerji kattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.