GÜRCÜ HASTALARI ŞİFAYI TRABZON’DA BULUYOR

Beyin felci nedeniyle yürümede güçlük çeken ve topuklarına basamama şikayetiyle Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’ne başvuran 6 yaşındaki Gürcü vatandaşı Enrike Davitadze, Prof.

22 Kasım 2013 Cuma 00:00
GÜRCÜ HASTALARI ŞİFAYI TRABZON’DA BULUYOR






Beyin felci nedeniyle yürümede güçlük çeken ve topuklarına basamama şikayetiyle Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’ne başvuran 6 yaşındaki Gürcü vatandaşı Enrike Davitadze, Prof. Dr. Celal Baki tarafından gerçekleştirilen yumuşak doku ameliyatı ile sağlığına kavuştu.
Başarılı geçen ameliyat ile bacakları 1,5 ay alçıda kalacak olan Enrike Davitadze, alçıların çıkarılmasının ardından cihaz ile yürümeye başlayacak. Küçük Enrike’nin sağlına kavuşmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Baki, “Trabzon sağlık sektörü açısından gelişmiş ve gelişmeye devam eden bir şehirdir. Bu nedenle Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’ne ve diğer sağlık kuruluşlarına yurt dışından özellikle Gürcistan gibi komşu ülkelerden hastaların sağlık hizmetleri için başvurmaları mutluluk vericidir” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.