İHLAS KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ

Türk Kalp Vakfı tarafından 14.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
İHLAS KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ






Türk Kalp Vakfı tarafından 14. Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışmalarında, Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu öğrencisi Ömer Faruk Pala İstanbul birincisi oldu.
“Kalbimizi Koruyalım” temasıyla İstinye’de bulunan Enka Sadi Gülçelik Spor Tesislerinde yapılan mücadelelere, Ömer Faruk Pala Bebestad kategorisinde katıldı. 2004-2008 yaş grubunda toplam 16 yarışmacının katıldığı yarışmada parkuru 24.83 saniyede tamamlayan Pala birinciliğe uzandı.
Çocukları sporla tanıştırmak ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmalara çeşitli okullardan yaklaşık 250 öğrenci katıldı.
Yarışmaların ardından heyecanını paylaşan Ömer Faruk Pala, kendisi için çok güzel bir gün olduğunu belirterek, yarışmanın çok eğlenceli olduğunu söyledi. Spor yapmayı sevdiğini söyleyen Pala, böyle bir yarışmada birinci olduğu için mutlu olduğu ifade etti.
Ömer Faruk Pala’yı tebrik eden Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu Müdürü Sebahattin Kazaz, sporun akademik başarıyı sağlamada son derece önemli bir katkı sağladığını, İhlas Koleji okullarında sportif etkinlikleri desteklediklerini vurguladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.