KEŞAN’DA TOKİ FATİH SULTAN MEHMET İLKOKULU’NDA EĞİTİM BAŞLADI

TOKİ tarafından Edirne’nin Keşan ilçesinde yaptırılan TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda eğitim-öğretim, düzenlenen törenle başladı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KEŞAN’DA TOKİ FATİH SULTAN MEHMET İLKOKULU’NDA EĞİTİM BAŞLADI






TOKİ tarafından Edirne’nin Keşan ilçesinde yaptırılan TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda eğitim-öğretim, düzenlenen törenle başladı.
Okul bahçesinde başlayan törene, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Şube Müdürleri Murat Aras ve Feyzullah Koçak, Yenimahalle Muhtarı Şenay Bayır, Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Formatörü Başar Şen sunumunda yapılan program, Hüseyin Özcan’ın konuşmasıyla başladı.
HÜSEYİN ÖZCAN“OKULUMUZ, BİRÇOK OKULDA OLMAYAN ÖZELLİKLERE SAHİP”
Özverili çalışmalar sonucu TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun eğitim-öğretime başladığını belirten Özcan, “TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulumuzu bu hafta eğitime başlattık. Bu resmi bir açılış değil ancak gelip ziyarette bulunmak istedik. Okullarımızda gerekli eksiklikleri tespit edip, gerekeni yapalım dedik. Gerçekten çok güzel bir okul. Selçuklu mimarisi, yeşil alanın fazla olduğu çoğu okulda olmayan bir bahçe ve yeşil alana sahip bir okul burası. Okulumuz, birçok okulda olmayan özelliklere sahip. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
MEHMET ÖZCAN: “BURASI KEŞAN’IN GELİŞEN YÜZÜ”
Daha sonra söz alan Mehmet Özcan ise 2004 yılında okulun olduğu yerde keçilerin gezdiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Biz istedik ki Keşan doğuya gelişsin. Bu oluyor ve olacak. Geçen dönem özürlüler okulu, bu sene burası. Bir alan daha verdik ve orası da spor kompleksi olacak. Burası Keşan’ın gelişen yüzü. Sizler için biz büyüklerimiz ne yapsak azdır” diye konuştu.
DINKIRCI: “YENİ NESİL İSTATİSTİKLERİ BOZDU”
Son olarak konuşan Bekir Dınkırcı da dünyada hiçbir şeyin nedensiz olmadığını kaydederek, “Hiçbir çaba emek sarf etmeden olmuyor. Japonya neden kalkınıyor? Bir Japon yılda 25 kitap okuyor. Bir Fransız 10 kitap okuyor. Ama 6 Türk 1 kitap okuyor. Ama yeni nesil bu istatistikleri bozdu. Kitap kurdu öğrencilerimiz var. Bu eğitim-öğretim yılında hep beraber bu konu üzerinde duralım. Ben bu okulun açılmasına destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra ise Okul Müdürü İsmail Taşdelen tarafından protokol üyelerine çiçek takdim edildi. Tören, protokolün sınıfları dolaşması ve öğrencilerle sohbet etmesinin ardından son buldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.