MODİFİYE ARAÇ SAHİPLERİ EYLEM YAPTI

İzmir Ata Sanayi Sitesi’nde sayıları 150’yi geçen modifiye otomobil tutkunu “Karşıyaka Tuning” üyeleri, modifiye araçlara kesilen gereksiz cezalar, kendilerine ait herhangi bir alan verilmemesi ve ön yargılı tutumlar iddiasıyla akşam saatlerinde protesto

06 Ekim 2013 Pazar 00:00
MODİFİYE ARAÇ SAHİPLERİ EYLEM YAPTI






İzmir Ata Sanayi Sitesi’nde sayıları 150’yi geçen modifiye otomobil tutkunu “Karşıyaka Tuning” üyeleri, modifiye araçlara kesilen gereksiz cezalar, kendilerine ait herhangi bir alan verilmemesi ve ön yargılı tutumlar iddiasıyla akşam saatlerinde protesto yaptılar. Sanayi bölgesinde toplanan grubun üyeleri açıklama gerçekleştirdikten sonra araçlarıyla da gösteri yaptılar. Bölgeye gelen polisin uyarısıyla dağılan grubun üyeleri istekleri tahsis oluncaya dek bu tür gösterilere devam edeceklerini açıkladılar.
Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde yolun bir bölümünü trafiğe kapatan Karşıyaka Tuning grubunun başkanı Kenan Çelik(27): " İnsanlar bize serseri gözüyle bakıyor. Biz serseri değiliz. İnsanların bizi serserilikle tanımladığı olay bizim yaşam tarzımız. Biz suç işlemiyoruz. Bu bir yaşam tarzıdır. Kimseye zararımız dokunmuyor. Bizim amacımız, insanların zihinlerindeki bu algıyı ortadan kaldırmak ve bize ait, araçlarımızı sergileyebileceğimiz trafiğe kapalı bir alanımız olsun istiyoruz" açıklamasını yaptı.
Açıklamanın ardından Karşıyaka Tuning grubunun üyeleri araçlarıyla gösteri yaptılar. Bu esnada ihbar aldıklarını belirten polis ekipleri olay yerine geldi ve araç sahiplerinin yaptığı eylemin kanuna aykırı olduğunu söyleyerek eylemin sonlandırılmasını istedi. Gösteriyi yapan grup üyeleri, trafik polisinin otomobillerine haksız yere ceza yazdığını iddia ederek duruma tepki gösterirken grup adına konuşan Kenan Çelik, istedikleri sonucu alana kadar protestolara devam edeceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.