POLİS, ESRAR KAÇAKÇILARINA BAYRAM YAPTIRMADI

Malatya’da bir otomobil içerisinde 97 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

14 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
POLİS, ESRAR KAÇAKÇILARINA BAYRAM YAPTIRMADI






Malatya’da bir otomobil içerisinde 97 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Şubesi ekiplerince alınan bir istihbarı çalışma üzerine Çevreyolu Mişmiş Park mevkiinde, Malatya’ya giriş yapan Z.Ş. yönetimindeki 46 E 6409 plakalı otomobil, ekipler tarafından yola kapan konularak durduruldu. Linda adlı narkotik köpeğinde kullanıldığı operasyonda otomobilin bagaj kısmında toplam 97 kilo esrar ele geçirildi. Otomobilin içerisindeki sürücü Z.Ş. ile birlikte akraba olduklarını söyleyen N.K. adlı kadın gözaltına alındı. Her iki şüphelinin de sabıkasız olduğu öğrenilirken, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollarda kontrol olmayacağını sanarak, esrarı taşıdıklarını söyledikleri öğrenildi.
Öte yandan, otomobilin arka camlarına şüphelilerin dua kitabı koyarak şüpheleri uzak tutmaya çalıştıkları, uyuşturucu tacirlerinin zaman zaman bu gibi yöntemleri kullandıkları belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.