ABD'de Erdoğan gerginliği; İki gruba polis müdahalesi

Washington'da yapılacak Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için, ABD'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otel önünde destekleyenler ve protesto eden iki grup arasında gerginlik yaşandı.

30 Mart 2016 Çarşamba 09:50
ABD'de Erdoğan gerginliği; İki gruba polis müdahalesi






ABD'de Erdoğan gerginliği; İki gruba polis müdahalesi

ABD'nin başkenti Washington'da yapılacak Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için, ABD'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otel önünde destekleyenler ve protesto eden iki grup arasında gerginlik yaşandı.

Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için, ABD'nin başkenti Washington'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaldığı otelin girişinde hem destek hem de protesto gösterileri ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı otele girerken ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup Türk tarafından sevgi gösteriyle karşılandı. Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte aracından indikten sonra sevgi gösterisi yapan kalabalığı selamladı, ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Erdoğan daha sonra konaklayacağı otele girdi.

İKİ GRUP ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Bu arada otel önünde ellerinde Türk bayrakları ve Erdoğan'ı öven dövizler taşıyan grup ile hapishane kıyafeti giydirilen kuklalarla Erdoğan'ı protesto eden grup arasında karşılıklı söz düollası ve arbede yaşandı. Polisin müdahale ettiği olaylar büyümeden yatıştırıldı.

Son Güncelleme: 30.03.2016 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.