IŞİD vahşeti, çarmıha gerdi, kılıçla ellerini kesti

Ortadoğu'da islam coğrafyasını kan gölüne çeviren terör örgütü IŞİD öyle bir vahşete daha imza attı ki... İzleyenleri dehşete düşürdü..

18 Haziran 2015 Perşembe 11:02
IŞİD vahşeti, çarmıha gerdi, kılıçla ellerini kesti






IŞİD vahşeti, çarmıha gerdi, kılıçla ellerini kesti

Terör örgütü IŞİD, casusluk yaptığını iddia ettiği kendi üyesini önce çarmıha gerdi, ardından da kurbanın ellerini kılıçla kesti. Örgüt infaz görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınlamayı da ihmal etmedi.

Yayınladığı her yeni propaganda videosuyla izleyenlerin tüylerini diken diken eden IŞİD hayalleri bile zorlayan barbarlıklarına bir yenisini ekledi.

Suriye’de Kürt gruplar ve İsrail hesabına casusluk yapmakla suçlanan bir kişi IŞİD militanları tarafından önce çarmıha gerildi.

Yayınlanan ve ustaca kurgulandığı anlaşılan 4 dakikalık video görüntülere göre bir militan elindeki kılıçla önce kurbanın sol elini, sonra da sağ elini kesti. Kurban daha sonra kan kaybından ölmeye bırakıldı.

Son Güncelleme: 18.06.2015 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.