Kadirov'a silahlı suikast: Çeçen lider vuruldu

Putin'in islam ülkelerinde yürütüğü kirli operasyonlara tam destek veren Çeçenistan lideri Kadirov'un silahlı saldırıya uğradığı iddia ediliyor.

10 Aralık 2015 Perşembe 01:28
Kadirov'a silahlı suikast: Çeçen lider vuruldu






Kadirov'a silahlı suikast: Çeçen lider vuruldu

Kırım işgali ve Suriye'de Türkmenlere yönelik katliam girişimleri sırasında Rus lidere tam destek veren Çeçenistan lideri Kadirov silahlı salrıya uğradı. Kadirov'un öldürüldüğü iddiaları yalanlandı. Devlet başkanı Kadirov'un aracının MXR milisleri tarafından vurulduğunu ve Kadirov'un başından yaralandığını iddia edildi.

Rus haber sitesi "Vkontakte" bugün Çeçenistan'ın devlet başkanı Kadirov'un aracının MXR milisleri tarafından vurulduğunu ve Kadirov'un başından yaralandığını duyurdu.
Olayda ağır yaralanan Kadirov'un Sklifosofski hastanesine kaldırıldığı doktor Oleg Belenkin tarafından ameliyata alındığı öğrenildi.

Bu arada Kadirov'un durumu hakkında bilgi yok. Son iki gündür medya karşısına çıkmayan Kadirov'un dün de öldüğü iddia deilmişti.
Son Güncelleme: 10.12.2015 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.