Protestolarda yaralanan Kosova Polisi Özel Harekat Birimi Başkanı’nın tedavisi Türkiye’de devam edecek

KOSOVA’nın başkenti Priştine’de, geçen salı günü düzenlenen protesto gösterilerinde ağır şekilde yaralanan Priştine Özel Harekat Birimi Başkanı Besart Ahmeti’nin tedavisi Türkiye’de devam edecek. Vetvendosye’nin...

30 Ocak 2015 Cuma 17:26
Protestolarda yaralanan Kosova Polisi Özel Harekat Birimi Başkanı’nın tedavisi Türkiye’de devam edecek






KOSOVA’nın başkenti Priştine’de, geçen salı günü düzenlenen protesto gösterilerinde ağır şekilde yaralanan Priştine Özel Harekat Birimi Başkanı Besart Ahmeti’nin tedavisi Türkiye’de devam edecek. Vetvendosye’nin düzenlediği protesto gösterisinde ağır yaralanan Ahmeti’nin bugün Türkiye’deki bir hastaneye nakledilmesi bekleniyor. Ahmeti, başına ve gözüne sert bir cisimle darbe alması ardından Priştine Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Ancak durumunun ağırlaşması üzerine tedavisinin Türkiye’de devam etmesi kararlaştırıldı. Doktorlar Polis şefi Besart Ahmeti’nin başından ve bir gözünden ağır yaralandığını, Priştine Devlet Hastanesinde, tedavi olanakları olmadığı için Ahmeti’nin Türkiye’de tedavi edilmesini tavsiye etti. Kosova Polisi Sözcüsü Baki Kelani, Ahmeti’nin protesto gösterilerinde ağır yaralar alması sonucu tedavisinin Türkiye’de süreceğini doğruladı. Diğer yandan Polis Sendikası, protestocular tarafından kullanılan şiddeti kınadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.