Türk bayrağı asan adam için 'Asın bunu' diye bağırdılar

Selanik'te evine Türk bayrağı asan bir adam için linç kampanyası başlatıldı. Polis Türk bayrağı asan evin sahibini ziyaret ederek 'İstersen durumu yeniden gözden geçir' diyerek uyardı.

25 Mart 2016 Cuma 15:00
Türk bayrağı asan adam için 'Asın bunu' diye bağırdılar






Türk bayrağı asan adam için 'Asın bunu' diye bağırdılar


Yunanistan'da evine Türk bayrağı asan adam günün konusu oldu. Yunanların 1821 yılında Osmanlı İmparatorluğu’na karşı ayaklanmalarını simgeleyen 25 Mart milli bayramı arifesinde bir Selaniklinin evinin balkonuna Türk bayrağı asması hazımsızlığa yol açtı.

Perşembe gecesi Selanik şehri milli bayram nedeniyle Yunan bayrakları ile donatılırken, işlek caddelerden Vasilisis Olgas'da bir apartman dairesinin balkonuna Türk bayrağı asıldığını görenler, polisi arayarak müdahalede bulunulmasını istedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; polis, birkaç dakika sonra, balkonunda Türk bayrağı asan Selaniklinin kapısını çalarak, “durumu yeniden değerlendirme” tavsiyesinde bulundu. Balkonuna Türk bayrağı asan Selanikli de polisin tavsiyesi üzerine birkaç dakika için Türk bayrağını kaldırdı.

Türk bayrağı krizi sosyal medyada da yankılanırken, bazı kullanıcılar “Ayıp”, “O adamı asın”, “Utanıyorum” şeklinde yorumlar yaptı.













Son Güncelleme: 25.03.2016 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 2016-03-25 19:32:31

türk bayrağı gururla her yerde asılabiliri bu hem asanı hemde türkleri gururlandırır ama bu tür özel günlerde diğer insanların hassasiyetinide düşünmek gerekir.

Avatar
kalyoncu 2016-03-26 02:53:31

bu yunanlarda hiçbir zaman aleni olarak ifşa etmeseler de bir türk düşmanlığı bulunmakta. bu istanbul'un fetih tarihinden bu yana sürmekte ve kurtuluş savaşı ile daha da alevlenmektedir. sorsan hepsi dost görünür ama içten içe var kesinlikle...