Araç muayene ücretlerine zam geldi

Yeni yılla birlikte araç muayene ücretleri zamlandı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:51
Araç muayene ücretlerine zam geldi






Araç muayene ücretlerine zam geldi
   Yeni yılla birlikte araç muayene ücretleri zamlandı.Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolı Trafik Kanunu yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile belge,ceza ve muayene ücretleri yeni yıl ile yeniden belirlenmesiyle birlikte Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yeniden değerleme oranında artış oldu.
   Buna göre yeni yılla birlikte muayene ücretleri otobüs,kamyon,çekici ve tankerlerde 258.42 liradan 267.86 liraya,otomobil,minübüs,kamyonet ve özel amaçlı taşıt,arazi taşıtı,römork ve yarı römorklarda 191.16 liradan,198.24 liraya,traktör,motorsiklet ve motorlu bisikletlerde 97.94 liradan,101.48 liraya yükselecek.
   Yeni yılla birlikte araç muayene işletme yetki belgesi ile geçici işletme yetki belgesi 120’şer lira,yola elverişlilik muayenesi yetki belgesi de 24.613 lira olacak.
 
Anahtar Kelimeler:
Araç Muayene Ücretleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.