Karaköy'den çiçek kokuları yükseliyor

Bugünlerde Karaköy'e yolu düşenler özellikle Balıklı Han civarında hissettikleri çiçek kokularıyla şaşkına dönüyor.

10 Haziran 2015 Çarşamba 02:37
Karaköy'den çiçek kokuları yükseliyor






Karaköy'den çiçek kokuları yükseliyor


Bugünlerde Karaköy'e yolu düşenler özellikle Balıklı Han civarında hissettikleri çiçek kokularıyla şaşkına dönüyor. Cherie Flowers& Events’in sahibi Aslı Kuseyrioğlu, ’10 Karaköy A Morgans Original’da cemiyet hayatından birçok ünlü isme çiçek workshop’u gerçekleştirdi.
koku5 
Cherie Flowers&Events’in sahibi ve çiçekleriyle etkili imzalar atan Aslı Kuseyrioğlu, iş ve cemiyet hayatından dostlarına Karaköy'de popüler bir adres olan '10 Karaköy, A Morgans Original’da renkli bir ‘çiçek workshop’u gerçekleştirdi.

koku4

10 Karaköy A Morgans içinde bulunan ve yaz aylarının gelmesiyle teras açılışını yapan Rudolf Sky Terrace’da gerçekleşen workshop’a katılan davetliler, çiçeklerin, terasın ve yaza özel lezzetli ikramların tadını çıkardı.
koku3
Ebru Gökçek, Suzan Toplusoy, Devran Mursaloğlu, Selma Türkeş, Zeynep Çarmıklı, Ekin Çarmıklı, Pırıl Güleşçi Arıkonmaz, Nahide Büyükkaymakçı, Pelin Akat, Sibel Karakaşlı ve Hande Altaylı gibi isimlerin katıldığı workshop kapsamında çiçekler hakkında ipuçları veren Aslı Kuseyrioğlu, çiçeklerin mekanları nasıl çarpıcı hale getirdiği, insanlarda yarattığı duygu değişimleri ve fark yaratmak için onları nasıl kullanmak gerektiği gibi konularda deneyimlerini de paylaştı.
KOKU1
GRUP MORGANS HAKKINDA

Los Angeles, New York, San Francisco, South Beach ve Londra’dan sonra Türkiye pazarına giren Morgans Grup, Büyük Balıklı Han’ın bulunduğu tarihi binada Kasım ayında ilk otelini açtı. Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açan Morgans Grup, İsmail Ekşioğlu’nun sahibi olduğu Ne Sa Turizm A.Ş ile önemli bir işbirliğine imza attı. Tümay Management’ın kurucusu Kerem Tümay’ın turizm danışmanlığını yaptığı 10 Karaköy A Morgans Original, Türkiye’deki butik otel anlayışına yeni bir boyut kazandırdı. 10 Karaköy A Morgans Original, açıldığı ilk günden bu yana İstanbul cemiyet hayatının gözde mekanlarından birisi haline geldi.

Son Güncelleme: 10.06.2015 02:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.