Turkcell'liler İş’te Teknoloji Hamlesi toplantısında buluştu

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN’da düzenlenen 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantısında konuşan Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, "2014 yılında ülke ekonomisine 1.8 milyar lira katkı sağladığımız makineler...

22 Nisan 2015 Çarşamba 13:39
Turkcell'liler İş’te Teknoloji Hamlesi toplantısında buluştu






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN’da düzenlenen 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantısında konuşan Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, "2014 yılında ülke ekonomisine 1.8 milyar lira katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz" dedi.
Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantılarının 2015'teki 6’ncı durağı, Samsun oldu. Kadir Çöpdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya çok sayıda bayi katıldı. 'Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya' başlıklı konuşmasıyla katılımcılara hitap eden Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, son 5 yılda Samsun'da 66 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.
Turkcell'in 520 bini aşkın şirkete hizmet verdiğini vurgulayan Çağatay Aynur, "2014 yılında ülke ekonomisine 1.8 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2'si Turkcelli ve uzman 40 iş ortağımızla 1500’ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin 500 kilometrelik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren bin çağrı merkezi çalışanımız ve 2 bin 200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni bir model geliştirdik. İş'te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz bu model ile sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.