Aldırmaz'dan Botaşspor'a destek

29 Kasım 2012 Perşembe 14:59
Aldırmaz'dan Botaşspor'a destek






ADANA (CİHAN)- Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkiye 1. Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana'yı başarıyla temsil eden Adana Botaşsporlu oyuncularla bir araya geldi.

Merkez Park Amfi Tiyatro'da Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ve sporcular tarafından çiçeklerle karşılanan Zihni Aldırmaz, sporcuları selamladı. Başkan Aldırmaz, Sizler Adana'nın gururusunuz. Sizlerle iftihar ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah bundan sonra maçlarda da beraber olacağız. Adana Botaşspor Kulübü şehrimiz için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her konuda yanınızda olmaya devam edeceğiz. şeklinde konuştu.

Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Zihni Aldırmaz'a takım atkısı ve eşofman hediye etti. Botaşspor Kaptanı Courtney Paris de Zihni Aldırmaz'ı cumartesi günü Menderes Spor Salonu'nda ağırlayacakları Galatasaray maçına davet etti.

Aldırmaz daha sonra Botaşsporlu oyuncularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.