Batman'da A'dan Z'ye kadın sağlığı ve tüp bebek konulu konferans düzenlendi

04 Aralık 2012 Salı 11:04
Batman'da A'dan Z'ye kadın sağlığı ve tüp bebek konulu konferans düzenlendi






BATMAN (CİHAN)- AK Parti Batman Kadın Kolları, Yeni Kültür Merkezi'nde A'dan Z'ye kadın sağlığı ve tüp bebek konulu konferansı düzenledi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Ankara Kadın Sağlığı Derneği Başkanı İbrahim Büyükkıvanç, katılımcı kadınların sorunlarını dinleyerek sorularını tek tek cevapladı. Büyükkıvanç,Batman'da yoğun katılım oldu ve bu bizi son derece mutlu etti. Biz dernek olarak Türkiye'de yaşayan 35 milyon kadının başta tüp bebek sorunu olmak üzere diğer salık problemlerinin çözümü noktasında seferber olduğumuzu belirtmek isteriz. Tüp bebek isteyen kadınların öncelikle sağlık muayeneleri, gerekli tetkikleri ücretsiz yapıldıktan sonra sorunun çözümü noktasında çalışmalara başlayacağız. Yapmaları gereken diğer masrafların yüzde 30'u da alınmayacak. dedi.

KADINLARIN AYAĞINA FIRSAT GETİRDİK

Toplantı sonrası konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Şaziye Gündüz ise çocuğu olmayan kadınların ayağını önemli bir fırsat getirdiklerini belirterek, tüp Batman'da tüp bebek sorununu çözmek için Ankara'da doktor getirdiklerini ifade etti. Gündüz, Tüp bebek ile ilgili bölge illerinde yapılan toplantılar arasında Batmanlı kadınlar yoğun ilgiyi gösterdi. Doktorlar bütün soruları cevapladı ve kadınların telefonlarını alarak bundan sonraki süreçte de kendilerine yardımcı olacaklarını anlattılar. Bizim aracılığımızla Ankara Kadın Sağlığı Derneği'ne müracaat eden bütün kadınlara gerekli destekler yapılacaktır. diye konuştu.

Tüp bebek tedavisi toplantısı yoğun ilgi gösteren kadınlar izdihama neden oldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.