Diyarbakır'da ekmek fırını önünde kanlı pusu, 1 şehit var

Diyarbakır'da PKK'lı katiller, fırına ekmek almak için gelen uzman çavuşu ağır silahlarla taradı. Saldırının olduğu yerde şehit düşen uzman çavuşun naaşı Diyarbakır'a getirildi.

06 Nisan 2016 Çarşamba 11:40
Diyarbakır'da ekmek fırını önünde kanlı pusu, 1 şehit var






Diyarbakır'da kalleş saldırı, Ekmeğine kan bulaştı

Son dakika Bismil, Diyarbakır Bismil'de PKK'lı katiller, fırına ekmek almak için gelen uzman çavuşa pusu kurdu. Yaylım ateşine uğrayan uzman çavuş şehit düştü Aynı terör örgütü grubu daha bir süre öncede bir korucuyu şehit etmişti.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, bir uzman çavuş, özel aracı ile geldiği ekmek fırınının önünde, teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırısına uğrayarak, şehit oldu.
Edinilen bilgilere göre olay, Bismil ilçesi Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde, özel aracıyla ekmek fırınının önünde duran bir uzman çavuşa, başka bir aracın içerisinde bulunan teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, uzman çavuş olay yerinde şehit oldu. Saldırının ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda güvenlik güçleri gönderildi.
 
Kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.