Eyvah Düşüyorum'da rekor ödül

Türkiye’nin efsane şovmeni Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla, ülkede her geçen gün düşen sayısının arttığı yarışmada rekor ödül

12 Temmuz 2014 Cumartesi 10:47
Eyvah Düşüyorum'da rekor ödül






Eyvah Düşüyorum'da rekor ödül

Eyvah Düşüyorum, Eyvah düşüyorum ödül miktarı

Yaz Ekranının Büyük Ödülü “Mehmet Ali Erbil İle Eyvah Düşüyorum”dan Geldi!

Türkiye’nin efsane şovmeni Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla, ülkede her geçen gün düşen sayısının arttığı “Eyvah Düşüyorum”dan, bu kez düşen sayısı değil büyük ödül geldi.

Yaz ekranlarının en renkli yarışması “Eyvah Düşüyorum”, vaat ettiği büyük ödülü veren tek program oldu!


“Bu Parayı Kazanacağım” dedi!

“Eyvah Düşüyorum”un, 11 Temmuz Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde, stüdyonun ortasındaki 250.000 TL’lik büyük ödüle dokunmak için Mehmet Ali Erbil’den izin isteyen Yan Yarışmacı Tuğba Pür’e, bu dokunuş uğur getirdi ve 250.000 TL’nin sahibi oldu.

Yarışma sırasında ana yarışmacıyı soru düellosunda yenerek yerini almayı başaran ve büyük ödüle kavuşma hayaliyle rakiplerini düşürmede mücadeleye devam eden Tuğba Pür, soru düellosu yaptığı son yan yarışmacı hesaplama sorusunu bilemeyince hayalleri gerçek oldu.

Sınıf Öğretmenliği Okuyor!

Kalabalık bir aileye mensup, diyaliz hastası olan babası ve ev hanımı olan annesiyle birlikte Sınıf Öğretmeni olabilmek için Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenim gören Tuğba Pür sayesinde Türkiye “Eyvah Düşüyorum”un final düellosunu da görmüş oldu!

Ailesi ve Eğitimi İçin Harcayacak

Öğretmenden ev hanımına binlerce yarışmacının başvurduğu “Eyvah Düşüyorum”dan, 250.000 TL büyük ödülle ayrılan Tuğba Pür, yaşadığı şaşkınlığı patlayan konfetilerle aşabildi. Sevincini, duayen sunucu Mehmet Ali Erbil’e ve stüdyoya birlikte geldiği iki arkadaşına sarılarak paylaşan Pür, kazandığı parayı ailesinin ihtiyaçları ve eğitimi için harcayacağını belirtti.

Mehmet Ali Erbil’den Son Dakika Muzipliği

Büyük ödülü kazanma sevincini, kendisini desteklemeye gelen arkadaşlarıyla stüdyodaki paraları kucaklayarak yaşayan Tuğba Pür, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in yaptığı şakayla kahkahalara boğuldu. Erbil, Tuğba ve arkadaşlarının kucaklamakta zorluk çektiği 250.000 TL’lik ödülün bir kısmını ceplerine tıkıştırıp stüdyodan ayrılmaya kalkınca, Tuğba da gülerek muzip sunucunun peşinden gitti.

250.000 TL ödüllü, bilmeyenin düştüğü tek program Eyvah Düşüyorum Mehmet Ali Erbil’in keyifli sunumuyla Pazartesi’den Perşembe’ye 19.45, Cuma günü ise 21.45’te Star’da.

 



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.