Kar yağışı İstanbul’u çok sevdi: Sabaha kadar etkili oldu

Dün akşal saatlerinde başlayan kar yağışı gece de devam etti. Pazar sabah erken saatlere kadar devam eden kar yağışı İstanbul'u beyaza bürüdü...

24 Ocak 2016 Pazar 03:32
Kar yağışı İstanbul’u çok sevdi: Sabaha kadar etkili oldu






Kar yağışı İstanbul’u çok sevdi: Sabaha kadar etkili oldu

İstanbul hava durumu, İstanbul’da gündüz saatlerinde aralıklarla etkili olmaya başlayan kar yağışı, gece saatlerinde etkisini arttırdı.

Yarın Hava Nasıl Olacak?

İstanbul’da gün boyunca aralıklarla etkili olan hafif kar yağışı, gece saatlerinde etkisini arttırdı. Kısa süreli yağan kar, bir anda etrafı beyaza bürüdü.

Son dakika hava durumu,Soğuk ve yağışlı havaya ragmen haftasonunu dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlar ise soluğu İstiklal Caddesi’nde aldı. Bir grup vatandaş, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde selfie (özçekim) yaparken, karın tadını çıkarmak isteyen yetişkin ve çocuklar ise biriken kar üzerinde kayarak gönüllerince eğlendi.
Kar yağışının bugün ve yarın Marmara Bölgesi yüksek kesimlerinde yer yer devam etmesi bekleniyor.


Son Güncelleme: 24.01.2016 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.